Akgül Basın Bayramını kutladı

Değerli Gazeteci ve Basın Mensubu arkadaşlarım

Her sene 24 Temmuz gününü, basın üzerindeki sansürün kaldırılışının yıl dönümü olan “Basın Bayramı” olarak kutlamaktayız.

Toplumun haber alma hakkını, kendi hayatını hiçe sayarak yerine getirmeye çalışan gazeteci ve basın mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi, ekonomik yönden bağımsız ve sosyal güvenceye sahip bir şekilde çalışması, haber alma özgürlüğünün daha sağlıklı bir yapıya kavuşmasını sağlayacaktır.

Her gün şahit oluyoruz ki, gelişen dünyada artan kitle iletişim araçları ile toplumu olaylardan haberdar etmeye ve bilinçlendirmeye çalışan basın mensupları oldukça zor şartlar altında görev yapmaktadırlar.

Özellikle yerel bazda görev yapan gazeteci ve basın mensupları gerek yerel, gerekse ulusal nitelikteki habere ulaşma ve haberi yayına hazır hale getirip zamanında ulaştırmada azami fedakarlık yapmaktadırlar.

Bu vesileyle siz gazeteci ve basın mensubu arkadaşlara gerekli kolaylık ve imkanların en iyi şartlarda sağlanması gerektiğini yineliyor, yerel ve ulusal basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum

Ahmet Akgül

USTAD Başkanı
basın-bayramı

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir